8H

Even wat algemene info over ons team. Aanvankelijk wierpen Dave en Yrrah in een ander team, dat was in 2000. In de loop van dat jaar zijn Dave , Yrrah, Paul , Marielle en Kneh gestart als EIGHT HANDS. Paul stopte ermee en Geurt kwam erbij. Marielle stopte ook en toen kwam Marcel erbij. Ook heeft Harry H. Ons team voor een jaar versterkt . Nu (2010) zijn wij nog steeds samen en sinds vorig jaar zit Jack ook in het team.

 

Hoofddoel van ons is PLEZIER hebben en als het even kan wel winnen. Alle leden van het team trainen ook een aantal malen in de week, op Jack na, maar die is een natuurtalent. De rest moet het van trainen hebben. Een aantal werpers zijn niet te volgen in hun berekeningen en manieren van uitgooien. Met name onze kapitein (Dave) is daar sterk in. Ook de dubbels worden meegenomen om op een uitgooi te komen. Yrrah heeft de neiging om op safe te spelen, maar dat wordt minder.

180 kan elk lid van ons team werpen en ook finishes boven de 100 zit er bij iedereen in

Helaas gaat onze kroeg (Café Almere-Buiten) waar wij al heel wat jaartjes hebben geworpen dit jaar sluiten en dus zijn wij op zoek gegaan naar een andere kroeg en hebben die gevonden in Café Lucky.

Andere kroeg andere gebruiken. Wij hebben een aantal malen in Lucky gegooid, maar konden daar helaas niet echt onze plaats vinden en zijn op zoek gegaan naar een andere werplocatie. Tarik de eigenaar van Lucky heeft ons prima ontvangen en daar zijn wij heb ook dankbaar voor, maar helaas gaan onze wegen zich toch scheiden.

Wij hebben inmiddels een nieuw thuishonk gevonden in café De Pomp en blijven onze wedstrijden op de donderdag avonden werpen. De 1e indrukken waren zeer positief .

                                                                        Zie VERVOLG

en druk op onderstaande knop

Algemene informatie 
8H
Technische info.